Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων για Γεράση

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων για Γεράση

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ερασιτεχνικού από τον αδόκητο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Ασβεστοχωρίου Στέφανου Γεράση, με τις ομάδες να εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κρανούλα

Το Δ.Σ., ο προπονητής και η διοίκηση της Δόξας Κρανούλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον οικογένεια του Στέφανου Γεράση, καθώς και στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου.

ΠΑΣ Μέτσοβο

Δυστυχώς ο Στέφανος Γεράσης δεν είναι πια μαζί μας. Έσβησε μετά από την πολύ δυνατή μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Μετσόβου εκφράζουν συλλυπητήρια στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Ασβεστοχωρίου. Ας είναι η άδικη απώλεια του Στέφανου η τελευταία που συναντάται σε αθλητικούς χώρους.

Αγροτικός

Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν παίχτες, διοίκηση και προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά προς την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Στέφανου Γεράση.

Ολυμπιακός Βοτανικού

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Στέφανου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κατσικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην ομάδα του ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου-Ιωαννίνων, στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα, του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Γεράση Στέφανου.

Αετορράχη

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Αετού Αετορράχης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφανου Γεραση.Καλό ταξίδι.

Πωγωνάτος

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι παίκτες του Πωγωνάτου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γεράση και προς την ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου.

ΠΑΣ Πηγών Λούρου

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΡΑΣΗ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΦΑΝΕ

Κληματιά

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Γκουγιάννος, το Δ.Σ. και οι παίκτες της Α.Ε. Κληματιάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γεράση για την απώλειά του, όσο και προς τον Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου.

Μηλιά

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΑΜΕΡΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 17χρονου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π Α.Ο ΑΣΦΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ 

Καστρίτσα

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στην ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΡΑΣΗ από την Διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ.

Ζωοδόχος

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Α.Ο.ΖΩΟΔΟΧΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Γεράση για τον άδικο χαμό του. Ο Στέφανος  για 1,5 χρόνο ήταν μέλος της ομάδα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αστέρας Ιωαννίνων

Η σχολή του Αστέρα Ιωαννίνων θρηνεί για τον χαμό του Στέφανου Γεράση, καθώς είχαμε την τύχη να τον είχαμε στην σχολή μας για δύο ολόκληρα χρόνια. Ένα εξαιρετικό παιδί, χαμογελαστό, ταπεινό, που στα δύο χρόνια στην ομάδα μας κέρδισε τους πάντες. Καλό ταξίδι Στέφανε, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Πήγασος

Το ΔΣ ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή ΓΕΡΑΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ καθώς και στην ομάδα του ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ.

Μικρασιάτες

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟ Δ.Σ.,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΡΑΣΗ

Ελληνικό

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., το προπονητικό team και οι παίκτες της Αναγέννησης Ελληνικού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γεράση και προς την ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter