«Έχετε απαξιώσει πλήρως το πρωτάθλημα»

«Έχετε απαξιώσει πλήρως το πρωτάθλημα»

Επιστολή διαμαρτυρίας από τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών, προς την ΕΡΤ, στην οποία γίνεται λόγος για απόλυτη απαξίωση του πρωταθλήματος και ζητούν την απεμπλοκή τους από τη συμφωνία της κρατικής τηλεόρασης με την ΕΟΚ.

Στην επιστολή τους, οι ομάδες τονίζουν ότι αν και από πέρυσι η ΕΡΤ έχει από πέρυσι τα αποκλειστικά δικαιώματα να καλύψει τους αγώνες, δεν έχει καλυφθεί κανένας και ούτε αναφορά γίνεται από εκπομπές.

Στην επιστολή τους οι ομάδες της Α1 Γυναικών αναφέρουν:

Τα σωματεία της Α1 γυναικών διαμαρτύρονται έντονα για την απόλυτη απαξίωση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Α1 γυναικών παρότι η εταιρεία σας έχει από πέρυσι τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων.

Στο διάστημα αυτό δεν υπήρξε καμία κάλυψη γεγονότων από μέρους σας ούτε καν αναφέρονται τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ η όποιες εκπομπές της επιχείρησης.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

Παρακαλούμε όπως απεμπλακούμε ως σωματεία της ΕΟΚ από την όποια συμφωνία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους σας, να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο μεταδόσεων, σε ένα αναβαθμισμένο προϊόν με σημαντικές επενδύσεις και τρεις αλλοδαπές αθλήτριες ανά σωματείο.

Με μια απεμπλοκή θα υπάρξει η δυνατότητα web κάλυψης των γεγονότων, αφού ήδη κάποιοι σύλλογοι έχουν youtube channel ενώ υπάρχουν και ιντερνετικά κανάλια που ενδιαφέρονται και ήδη την τελευταία διετία κάλυπταν γεγονότα και πρόβαλλαν τους χορηγούς των σωματείων.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν παρά ταύτα εξακολουθείτε να θέλετε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, να υπάρξει πρόβλεψη-τροποποίηση, ώστε οι αγώνες που δενκαλύπτονται τηλεοπτικά από το κανάλι σας να υπάρχει η δυνατότητα ναπροβληθούν μέσω των καναλιών στο youtube.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter