Νέος προπονητής στην Καστρίτσα ο Λεωνίδας Μαλισόβας

Νέος προπονητής στην Καστρίτσα ο Λεωνίδας Μαλισόβας

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του Μανώλη Λιαπάκη στην τεχνική ηγεσία της Καστρίτσας με την διοίκηση να ανακοινώνει νέο προπονητή τον Λεωνίδα Μαλισόβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καστρίτσας αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Αγροτικού Καστρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση νέου προπονητή.

Στον πάγκο της ομάδας πλέον θα κάθεται ο κύριος Λεωνίδας Μαλισόβας ο οποίος και με την εμπειρία του θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τον νέο προπονητή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Καλή θητεία coach!

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στο PASsports.gr ο νέος προπονητής της Καστρίτσας Λεωνίδας Μαλισόβας λέγοντας τα εξής:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Καστρίτσας για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι μια διοίκηση που δεν την βρίσκεις εύκολα σε ομάδες ερασιτεχνικού και έχουν κάνει βήματα προς τα εμπρός τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά με την καλυτέρευση του γηπέδου και την δημιουργία κερκίδας.

Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω μια δύσκολο προσπάθεια ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχει καλό υλικό και θα επιδιώξουμε ότι καλύτερο μπορούμε τη φετινή χρονιά.

Είμαστε σε επαφή με την διοίκηση και επιθυμία δική μου αλλά και των διοικούντων είναι α παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ και να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν». ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter