Μέσω Άτλα κατεβαίνουν οι Χουλιαράδες στο Πρωτάθλημα

Μέσω Άτλα κατεβαίνουν οι Χουλιαράδες στο Πρωτάθλημα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι Χουλιαράδες τελικά έκαναν την έκπληξη και θα κατέβουν στο πρωτάθλημα μιας και η ακαδημία ΑΤΛΑΣ απορρόφησε την ομάδα και προπονητής θα είναι ο Αντώνης Κοζανίτης, ο οποίος σχολίασε το εγχείρημα αυτό της ακαδημίας του Άτλα να συμμετέχει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας ΑΤΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C. έχοντας ως στόχο τη συνεχή ενασχόληση των ποδοσφαιριστών της και μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών-ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων ανακοινώνει την απορρόφηση του σωματείου Α. Ε. Χουλιαράδων που αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία υπό την σκέπη της, με νέα έδρα το Epirus Football Arena. Το ρόστερ θα απαρτίζεται ως επί το πλείστoν από νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και με μερικούς ακόμη έμπειρους. Κύριο μέλημα μας είναι οι αθλητές να έχουν ακόμη μια δυνατότητα συνέχισης της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους. Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο κ. Αντώνης Κοζανίτης. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Α. Ε. Χουλιαράδων για την αγαστή συνεργασία ώστε να προχωρήσει το νέο αυτό εγχείρημα. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει Τετάρτη 29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοζανίτη:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια προσφέρω τις γνώσεις μου σε μια Ακαδημία ποδοσφαίρου που με την εξέλιξή της κ τις εγκαταστάσεις της έχει ξεφύγει από τα επαρχιακά δεδομένα κ αυτή την στιγμή η θέση της είναι στα επίπεδα επαγγελματικών κλαμπ. Στόχος μας ήταν τα παιδιά που τελειώνουν από την Ακαδημία να έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν σε μια ομάδα στην οποία θα αισθάνονται ότι κάποιοι άνθρωποι εξεδικευμενοι ενδιαφέρονται γι αυτούς  κ να τους δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους στο τομέα του ποδοσφαίρου.Το όραμά μας πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του ΑΤΛΑ στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας με παίχτες μικρούς από όλη την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.Η πρόταση που μου έγινε την δέχτηκα μόνο κ μόνο για να αποδείξουμε ότι τα ταλέντα της πόλης μας είναι εξαιρετικά κ πρέπει να τους δώσουμε πιο μεγαλύτερη σημασία.Επίσης δεν θα μπορούσα να απορρίψω μια πρόταση του εμπνευστή του ΑΤΛΑ Δουβανα Κώστα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι "δώστε πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά γιατί χωρίς αυτά η Ελλάδα μας θα μικρύνει ".

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter