Σε προπονητικούς ρυθμούς οι Ραφταναίοι(video)

Σε προπονητικούς ρυθμούς οι Ραφταναίοι(video)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται στην Α.Ε Ραφταναίων, οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας στο συνθετικό γήπεδο της Ανατολής.

Η συμμετοχή των 20  ποδοσφαιριστών στην εναρκτήρια προπόνηση υπήρξε αν μη τι άλλο ικανοποιητική που προπονήθηκαν υπό τα οδηγίες του προπονητή τους Δημήτρη Νίκου.

Ο βασικός κορμός παρέμεινε στην ομάδα και θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες με σκοπό να πετύχει ό,τι καλύτερο τη φετινή σεζόν.

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης τη Δευτέρα μίλησε ο προπονητής της Α.Ε Ραφταναίων Δημήτρης Νίκου.

Τόνισε πώς η ομάδα πάει για το καλύτερο τη σεζόν που έρχεται, πώς το ρόστερ έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό και στάθηκε στη μεγάλη θέληση που υπάρχει από τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: 

«Πραγματικά η αποχή των πέντε μηνών ήταν πάρα πολύ μεγάλη, για εμάς που έχουμε το πάθος με το άθλημα.

Είναι μεγάλη η όρεξη, η θέληση, ας ελπίσουμε τα πάντα να είναι καλά και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε χωρίς να έχουμε κάποια προβλήματα στη διάρκεια της χρονιάς.

Είναι ιδιαίτερη η κατάσταση για όλους, υγεία σε όλο τον κόσμο και όλα να πάνε καλά.

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε σήμερα(σ.σ προχθές) για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή, είμαστε 20 άτομα. Με περσινό κορμό, κάποιες προσθήκες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, είναι εδώ δηλαδή.

Το ρόστερ μας είναι κατά 90% πλήρης,θα στηριχθούμε στον περσινό κορμό με την συνοχή και το κλίμα της παρέας που πάντα υπήρχε αυτά τα χρόνια στους Ραφταναίους, πάμε για το καλύτερο δυνατό στη σεζόν. Δύσκολη σεζόν από όλες τις πλευρές, οικονομικά, υγεία. Είναι ιστορικά σωματεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας».

«Θεωρώ πώς ένας πρωτάθλημα που θα έχει 14 ομάδες, αν εξαιρέσεις μία το πολύ δυο, οι υπόλοιποι θα είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και πιστεύω θα δούμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα».

«Οι Ραφταναίοι πάντα κοιτούν το κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά. Αν υποθέσουμε ότι την πρώτη χρονιά στη Β’ τερματίσαμε 11οι , πέρυσι 8οι, οτιδήποτε πάνω από την 8η θέση είναι σημαντικό για εμάς».

Ν.Γιωτίτσας

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter