Στον Ολυμπιακό Βοτανικού ο «Παπέν»

Στον Ολυμπιακό Βοτανικού ο «Παπέν»

Την εμπειρία που ήθελε στην επίθεση βρήκε η ομάδα του Ολυμπιακού Βοτανικού στο πρόσωπο του Γιώργου Μπάγια (τον γνωστό σε όλους και ως Παπέν) ο οποίος μετά από δυο χρόνια στην Κέρκυρα επιστέφει στα Γιάννενα.

Ο Μπάγιας με πολλές συμμετοχές σε ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου (Λογγάδες, Ροδοτόπι, Συρράκο,Κατσικά, Λαψίστα, Βουνοπλαγιά, Ελεούσα, Ασβεστοχώρι, Κρύα, Χουλιαράδες, Μικρασιάτες) αλλά και στην Κέρκυρα με τη φανέλα του Αχιλλέα Νυμφών και της Ολυμπιάδας Καρουσάδων από την οποία μεταγράφηκε έχει αφήσει στο πέρασμα του σε όλες τις ομάδες τη δική του σφραγίδα και φυσικά τα πολλά γκολ που έχει πετύχει.

Είναι σίγουρο θα βοηθήσει την ομάδα του Βοτανικού στην επιστροφή της στην Α' κατηγορία και θα αποτελέσει ένα εκρηκτικό δίδυμο με τον προπονητή Σωτήρη Δογορίτη αλλά και με τον πρόεδρο Γιώργο Τζήμα.

Σε δήλωση του στο PASsports ο Γιώργος Μπάγιας ανέφερε τα εξής:

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφω και πάλι στα Γιάννενα. Είχα κάποιες προτάσεις και ευχαριστώ 'όλους όσους μου έκαναν την τιμηή να ενδιαφερθούν.

Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι ιστορική στο νομό ειδικά τα πιο παλιά χρόνια με παρουσίες στη Δ Εθνική.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να επιστρψει στην Α κατηγορία και δικαιύθηκε φέτος. Έρχομαι και εγώ να βοηθήσω η ομάδα να σταθεί επάξια εκεί που τις αξίζει.

Θα συναντήσω ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ αλλά και ένα πρόεδρο που είναι η ψυχή για αυτή την ομάδα!! Τους ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter