Χαμηλό προφίλ και καλή πορεία θέλουν στο Ρωμανό (video+photos)

Χαμηλό προφίλ και καλή πορεία θέλουν στο Ρωμανό (video+photos)

Δυο εβδομάδες προετοιμασίας συμπλήρωσε ο Αχέρων Ρωμανού και το PASsports βρέθηκε σε μια από τις προπονήσεις όπου και μίλησε με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Γκούρα για το πως έχει κυλήσει η προετοιμασία και τους στόχους για τα νέα περίοδο.

Το Ρωμανό στη μεταγραφική περίοδο έχει ενισχυθεί αρκετά με παίκτες από την ομάδα της Κράψης κοιτάζοντας το βήμα παραπάνω σε σχέση με άλλες περιόδους όπου με δυσκολία παρέμενε στην κατηγορία.

Χρήστος Γκούρας: «Να κρατήσουμε τη μπάλα χαμηλά»

Χαμηλά τη μπάλα θέλει να κρατήσει όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ρωμανού Χρήστος Γκούρας όταν ρωτήθηκε αν είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο κ. Γκούρας τόνισε ότι βασικός στόχος είναι να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να έχει η ομάδα μια καλή πορεία και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν να σας καλωσορίσω στο γήπεδο της Πεδινής . Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δυο εβδομάδες που δουλεύουμε, ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς και πιστεύω ότι είναι καλά. Τα παιδιά δουλεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους , έχουμε μεγάλη προσέλευση στις προπονήσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών ήταν και πέρυσι στην ομάδα ωστόσο ήρθαν και παίκτες με εμπειρία από ομάδες Α’ ερασιτεχνικής και θέλω να πιστεύω ότι δουλεύοντας όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι καλό και θα προχωρήσουμε όπως πρέπει».

Που θεωρείς ότι είναι αυτό το καλό για την ομάδα σου και αν είναι η άνοδος στην Α’κατηγορία ή μια καλή πορεία.

«Το καλό είναι μια καλή πορεία, μια καλή παρέα και ότι προκύψει μέσα από τα παιχνίδια που θα δίνουμε κάθε αγωνιστική καλώς ας έρθει».

Πως έχει κυλήσει η προετοιμασία και αν υπάρχουν προβλήματα.

«Ξέρουμε ότι σε κάθε ομάδα οι ποδοσφαιριστές έχουν τις δουλειές τους και τις διακοπές τους. Η προετοιμασία μας έχει μέσο όρο 20 άτομα σε κάθε προπόνηση όμως δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις διακοπές και τις δουλειές του κάθε παίκτη».

Η γνώμη σου σε περίπτωση που διακοπεί πάλι το πρωτάθλημα λόγω κορονοιού.

«Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν μπορεί να τα προβλέψει κανένας. Εμείς είμαστε εδώ και δουλεύουμε κάθε μέρα, το ίδιο θα κάνουμε και μετά τον 15Αύγουστο που θα πάρουν τα παιδιά άδεια. Θα κάνουμε τα φιλικά μας όπως έχουμε προγραμματίσει και από εκεί και πέρα όπως θα δουλέψουν όλες οι ομάδες και θα περιμένουν το ίδιο θα κάνουμε και εμείς».

Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

«Θέλω να πιστεύω με τις προσθήκες που έχουν κάνει κάποιες ομάδες με παίκτες από την Α’ κατηγορία έχει δυναμώσει αρκετά. Είναι κάποιες ομάδες που θα ξεχωρίσουν, κάποιες θα είναι στο ίδιο επίπεδο και γενικά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα».

Η ομάδα σου θα είναι από τα φαβορί;

«Εγώ θέλω η ομάδα μου να παρουσιάζει ένα καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να κρατάω τη μπάλα χαμηλά. Κάθε Κυριακή να είμαστε αυτοί που πρέπει στο γήπεδο, να έχουμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα εντός και εκτός γηπέδου προς τα άλλα σωματεία και ότι βγει στην πορεία».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter