Πολύ καλή ομάδα η Θύελλα(video)

Πολύ καλή ομάδα η Θύελλα(video)

Ο προπονητής της Αναγέννησης Άρτας Τάσος Νταλάκας χαρακτήρισε τη Θύελλα Κατσικάς μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει, ενώ ανέφερε πώς η ομάδα του μπήκε μουδιασμένα στην αρχή αλλά κατάφερε να κερδίσει.

Αναλυτικά

«Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία στη Θύελλα Κατσικάς. Τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Να ευχηθώ στο φίλο μου τον Πέτρο καλή συνέχεια και να του πω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες που συναντήσαμε και από πέρυσι.

Εμείς μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, το γήπεδο μας επηρέασε πολύ, σιγά-σιγά βρήκαμε τα πατήματά μας. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο, πάμε για πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να τον πετύχουμε.

Να ευχηθώ να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλους, γιατί αυτό μετράει. Κρίμα να γίνονται τέτοια ματς χωρίς κόσμο, αρέσει στον κόσμο το ποδόσφαιρο κι εδώ στα Γιάννινα, στην Άρτα. Είναι κρίμα να είναι κερκίδες εδώ και να είναι 30-40 άτομα».

Αν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, αφού κερδίσαμε ενώ μπήκαμε μουδιασμένα στην αρχή. Η ομάδα του Κατσικά είναι πολύ καλή ομάδα, κερδίσαμε 2-1 και συνεχίζουμε.

Το γήπεδο είναι δύσκολο όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες αλλά και του Κατσικά. Δεν νομίζω ότι τους ευνοεί να παίζουν σε αυτό».

Αν πιστεύει ότι ο Αχέρων Καναλακίου θα είναι η μοναδική ομάδα που θα κοντράρει την Αναγέννηση

«Δεν είναι μόνο ο Αχέρων. Είναι και άλλες αξιόλογες ομάδες και στις 3-4 αγωνιστικές θα δείξει ποιες θα είναι αυτές που θα αντέξουν στην πίεση.

Πέρυσι αντέξαμε, φτάσαμε στη πηγή, δεν ήπιαμε νερό, συνεχίζουμε φέτος και ό,τι κερδίσουμε».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter