Κοντοδήμας:"Αξίζαμε να πάρουμε βαθμό"(video)

Κοντοδήμας:

O προπονητής της Θύελλας Πέτρος Κοντοδήμας τόνισε πώς η ομάδα του άξιζε να πάρει κάποιο βαθμό, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι έλειπε η συγκέντρωση στα γκολ που δέχθηκε.

Τέλος, χαρακτήρισε άσχημο κομμάτι που δεν έγινε ο αγώνας στην Κατσικά αλλά και γενικότερα που έλειπε ο κόσμος από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά και στον φίλο μου τον Τάσο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πάρα πολλά, ήμασταν μαζί σε σχολές προπονητών και στην ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει.

Ήταν μία πρεμιέρα πολύ δύσκολη για εμάς, μόνο να κερδίσουμε είχαμε από αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, πιστεύω αξίζαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Μένω στην εμφάνιση της ομάδας που στην ουσία δεν λέει κάτι.

Κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο, σε κάθε παιχνίδι είτε παίζουμε καλά ή άσχημα πρέπει να παίρνουμε κάτι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ήταν καλή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Καθοριστικά σημεία που δεν είχαμε συγκέντρωση και δεχθήκαμε δυο γκολ, ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ».

Αν το παιχνίδι αυτό είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια

«Και από τα φιλικά είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, καλή συγκέντρωση, ξέρουμε τα πράγματα που μας λείπουν. Πιστεύω η συνέχεια να είναι ανάλογη σε βαθμούς, αυτό μετράει».

Πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι δεν παίζετε  στη φυσική έδρα;

«Είναι άσχημο κομμάτι αυτό. Μέσα στην εβδομάδα όταν μάθαμε ότι θα παίξουμε εδώ, υπήρχε μεγάλη γκρίνια από ποδοσφαιριστές, από εμένα. Η διοίκηση έκανε τα πάντα να παίξουμε εκεί. Είναι άλλοι φορείς που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε αυτά που είχαν υποσχεθεί.

Θέλαμε να παίξουμε στην έδρα μας, στο χόρτο. Εμείς μια προπόνηση κάναμε, δεν είχαμε τα πατήματα μας και δεν μπορείς να προσαρμοστείς στο παιχνίδι με μία προπόνηση».

Αν ο γρήγορος ρυθμός έφερε τα δυο λάθη που κόστισαν στη Θύελλα

«Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Εμείς είχαμε πει να είμαστε πολύ κοντά στους αντιπάλους, έχουν μεγάλη ποιότητα, παίξανε γρήγορα, δεν ήμασταν κοντά στους παίκτες και έγινε το μοιραίο.

Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, με αυτές τις ομάδες αν δεν έχεις συγκέντρωση, μπορείς να το πληρώσεις».

Αν γίνει lockdown...

« Αν θα έχουμε lockdown στα Γιάννινα, δεν θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε ούτε προπόνηση. Να έχουμε όλοι υγεία, να το ξεπεράσουμε όλο αυτό για να χαρούμε όλοι αυτό που έχουμε μοχθήσει από το καλοκαίρι.

Γιατί είναι άσχημο, αυτό το ματς σήμερα που ήταν πολύ καλό σε εξέλιξη, σε ρυθμό και με καλό καιρό θα είχε πολύ κόσμο και θα ευχαριστιόταν να το δει».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter