Καρέρα:«Υποφέραμε πολύ από τον ΠΑΣ»

Καρέρα:«Υποφέραμε πολύ από τον ΠΑΣ»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα σημείωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Γιάννινα πώς ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά κατάφερε η ομάδα του να πάρει τη νίκη. Αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι η Ένωση χρειάζεται βελτίωση στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα υπέφερε πάρα πολύ, πάλεψε, αγωνίστηκε. Ο ΠΑΣ ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ένας δύσκολος αγώνας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το 4-2-3-1: «Είναι μια γρήγορη ανάπτυξη που έκανε η ΑΕΚ , αυτό το σύστημα δουλεύουν πολύ καλά οι παίκτες, αυτό παίζουν, το γνωρίζουν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο.

Σίγουρα, αυτό το σύστημα μας ταιριάζει περισσότερο, βέβαια στο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάζουμε συνεχώς τα συστήματα. Ανάλογα τι δείχνουν οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στο γήπεδο».

Αν κάτι που τον προβληματίζει είναι οι χαμένες ευκαιρίες ή οι στιγμές αδράνειας στα γκολ που δέχθηκε άσχετα αν δεν μέτρησαν: «Είμαστε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε τα γκολ γιατί ήταν και τα δυο οφσάιντ. Βέβαια σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, στις στατικές φάσεις, γιατί και αυτές είναι στο παιχνίδι τα κόρνερ, τα φάουλ,  πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter