Κάργας: «Το μέλλον μας ανήκει»

Κάργας: «Το μέλλον μας ανήκει»

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Γιάννης Κάργας ο οποίος στάθηκε στο ότι η ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μπόρεσε να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της πιέζοντας την αντίπαλο της δημιουργώντας ευκαιρίες.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ επεσήμανε ότι για αυτόν σε κάθε παιχνίδι μετράνε οι βαθμοί ωστόσο όπως είπε με την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Αναλυτικά:

«Η εικόνα που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλή αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο. Το πέναλτι μας ξύπνησε, ανεβάσαμε ρυθμούς, κάναμε φάσεις και η ΑΕΚ μας απείλησε πιο πολύ με αντεπιθέσεις. Έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι μαζί».

Για το που οφείλεται στο ότι δεν πέτυχε γκολ ο ΠΑΣ: «Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μετρούσε γιατί κάναμε φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ που όμως ήταν οφσάιντ και το πρώτο πρέπει να ήταν για πολύ λίγο. Στα προηγούμενα ματς προηγηθήκαμε όμως θα πρέπει να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε την κατάσταση όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Νομίζω ότι δείξαμε καλή εικόνα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν πειράζει, κοιτάμε μπροστά και θα πρέπει όταν ξαναβρεθούμε πίσω στο σκορ να τα δώσουμε όλα για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη φάση του δοκαριού: «Όταν παίζουμε με μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, βάζεις δύο γκολ, έχεις δοκάρι, τους έχεις στο μισό γήπεδο νομίζω ότι μένει ένα παράσημο για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα κανονικό γκολ και συνεχίζουμε».

Για το ότι το παιχνίδι με βάση τη στατιστική ήταν μοιρασμένο: «Μοιρασμένο το καρπούζι αλλά οι βαθμοί από τη μια μεριά. Για εμένα συγγνώμη που το λέω πάντα μετράνε οι βαθμοί. Θα προτιμούσα να είχαμε μια άλλη εικόνα και να έπαιρνα ένα βαθμό αλλά από εκεί και πέρα δεν πήραμε βαθμούς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά τουλάχιστον δείξαμε ότι η συνέχεια μας ανήκει».

Για το αν η ομάδα βρίσκει ρυθμό: «Η γνώμη μου είναι ότι αυτό θέμα ήταν ψυχολογικό. Μπαίναμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο λογικό είναι να δεχθείς πίεση από τις ομάδες. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δείξαμε ότι δεν έχουμε θέμα στις αντοχές και ότι περισσότερο ήταν θέμα ψυχολογικό γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ αλλά τρέχαμε και πιέζαμε μέχρι το τέλος. Έχουμε δυνάμεις απλά πρέπει να τις διαχειριστεί ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter