Γιαννίκης: «Οι παίκτες κάνουν υπέρβαση»

Γιαννίκης: «Οι παίκτες κάνουν υπέρβαση»

Ευχαριστημένος από την τακτική των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και τη συνολική προσπάθεια έμεινε ο Αργύρης Γιαννίκης παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Τρικαλινός τεχνικός σημείωσε ότι οι παίκτες του κάνουν υπέρβαση προερχόμενοι οι περισσότεροι από την Super League 2, ενώ στάθηκε στις μπάλες που έχαναν εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που τόνισε ότι δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα μετά την αποβολή του Εραμούσπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιαννίκη:

«Τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, προηγηθήκαμε αλλά προς το τέλος του πρώτου μέρους και στο δεύτερο χάναμε τις μπάλες πολύ εύκολα και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι και φυσικά με την κόκκινη του Εραμούσπε δυσκόλεψαν τα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι προηγήθηκε ο ΠΑΣ αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη: «Αυτά είναι ωραία να τα διαβάζεις στα στατιστικά αλλά μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά η ομάδα και οι παίκτες κάνουν μια υπέρβαση για μια ομάδα που προέρχεται από τη Super League 2 και στην ουσία παίζει και ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα και όσο είχαμε την δύναμη να τους περιορίσουμε ήμασταν καλοί, αν δεν λειτουργεί μια παράμετρος όπως ήταν η κατοχή της μπάλας που την χάναμε πολύ εύκολα τότε υπάρχει πολλή πίεση».

Για το αν είναι θέμα ότι έχασε ο ΠΑΣ 13 βαθμούς σε παιχνίδια που είχε προηγηθεί: «Κάθε βαθμός που χάνουμε είναι ένα θέμα είτε βάζεις πρώτος γκολ είτε όχι. Πηγαίνουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και σήμερα λίγο έλειψε να πάρουμε έναν βαθμό».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter