ΒΗΜΑ News

 
 

Όροι Xρήσης

To inepirus.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του inepirus.gr, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
Η παρούσα σύμβαση προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει εν όλω τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών-χρηστών-μελών που συλλέγονται κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του διαδικτυακού τόπου inepirus.gr.
Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του inepirus.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή και την ιδιοκτησία του.
 

Σχετικά με το INEPIRUS

Το inepirus.gr παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο το Πάσχα του 2013 εγκαινιάζοντας μία πρωτοποριακή ιδέα για την ενημέρωση στο κοινό της Ηπείρου.
 

Επικοινωνία

Τρόποι επικοινωνίας
 

Διαφημιστείτε

Το inepirus.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό ηλεκτρονικό περιοδικό, που εξασφαλίζει στους αναγνώστες του πρόσβαση σε όλη την ενημέρωση (πολιτική, οικονομία, κοινωνικά και αθλητισμός) με ένα μόνο κλικ. Ένα εργαλείο στα χέρια όσων ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ηπείρου.
Αυτός είναι ολόγος για τη αποδοχή που τυγχάνει το inepirus.gr από το αναγνωστικό κοινό της Ηπείρου. Για τον ίδιο λόγο η διαφήμιση σας στην ιστοσελίδα αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σας.
 

JTypography

J.O.O.M is more than a web design company, we not only create the best design on the net, we build web applications that work seamlessly. If you are looking to take your brand to the next level, or launch a a website that generates revenue, please feel free to explore our work, see how it work and read what customers say about us.