«Χαμένες Αγάπες» στις προβολές της Εξαύδα

«Χαμένες Αγάπες» στις προβολές της Εξαύδα

Ένα φριχτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα διαπλέξει τρεις ξεχωριστές ιστορίες «χαμένης αγάπης », παρ’ όλες τις φαινομενικές ιδιαιτερότητες, ταξικές και χαρακτήρων.

Οκτάβιο και Σουζάνα: Ο Οκτάβιο είναι ένας φτωχός ιδεαλιστής Μεξικανός, που προσπαθεί να μαζέψει χρήματα βάζοντας τον σκύλο του, Κόφι, να συμμετέχει σε κυνομαχίες. Με τα χρήματα αυτά θέλει να φύγει από το σπίτι του και να ζήσει με τη γυναίκα του αδερφού του, Σουζάνα.

Ντάνιελ και Βαλέρια: Ο Ντάνιελ είναι παντρεμένος με την Χουλιέτα, αλλά χωρίζει για να συζήσει με τη Βαλέρια, ένα μοντέλο. Η Βαλέρια αναγκάζεται για κάποιο διάστημα να μείνει σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο. Εκείνη την περίοδο, εγκλωβίζεται κατά λάθος ο σκύλος της κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους.

Ελ Τσίβο και Μαρού: Ο Ελ Τσίβο είναι ένας πλανόδιος πωλητής. τέως τρομοκράτης και νυν πληρωμένος εκτελεστής, που ψάχνει να βρει την κόρη του Μαρού, που κάποτε εγκατέλειψε. Εκείνη δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ και τον νομίζει νεκρό.

Κοινός παρoνομαστής ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η πίστη επιβιώνει στα τέσσερα και με κοφτερά δόντια σα μαχαίρι. Ο Μεξικάνος Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου στήνει μια ταινία που σοκάρει με τη σκληρότητά της, αλλά και εκπλήσσει με τη συγκινησιακή της δύναμη.

Οι δύο προβολές της ταινίας, που κέρδισε το Βραβείο BAFTA καλύτερης μη αγγλόφωνης ταινίας, ενώ ήταν υποψήφια για το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, θα γίνουν αύριο Κυριακή και τη Δεύτερα, στις 8.15 το βράδυ, στον χώρο της «Εξαύδα» (Κουντουριώτη 31, τηλ. 6945377240). Οικονομική ενίσχυση 2 ευρώ.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter