Ημερίδα και άσκηση για τα ατυχήματα στην Εγνατία

Ημερίδα και άσκηση για τα ατυχήματα στην Εγνατία

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί άσκηση σε σήραγγα της Εγνατίας οδού, με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας, του ΕΚΑΒ, της πολιτικής προστασίας, της Εγνατίας Οδού και του αναδόχου λειτουργίας και συντήρησης του αυτοκινητόδρομου.

Στην ημερίδα θα μιλήσει, μέσω skype, η Άρτεμις Γαλάνη εκ μέρους της διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Τμήμα Σχεδιασμού, Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τεχνολογικών και Λοιπών Καταστροφών της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας, με θέμα «Ρόλοι και αρμοδιότητες των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση και διαχείριση συμβάντων/ατυχημάτων κατά την οδική μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων».

Για την οδική μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων θα μιλήσει εκ μέρους της Εγνατίας ο ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος PhD Αθανάσιος Σαραμούρτσης, για την ασφάλεια σηράγγων του διευρωπαϊκού δικτύου ο Αθανάσιος Τσαντσάνογλου, ενώ, σε γνώσεις, πράξεις και προθέσεις συμπεριφοράς χρηστών οδικών σηράγγων θα αναφερθεί μέσω skype,ο επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ Κωνσταντίνος Α. Κηρυττόπουλος.

Θα ακολουθήσει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την άσκηση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, καθώς και η προβολή συμβάντων στην Εγνατία Οδό, από τον μηχανολόγο-μηχανικό της Εγνατία Οδός Α.Ε Γεώργιο Ζιάκα.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter