Υπάρχουν δυσκολίες για Χαρίση και Ζάιρο

Υπάρχουν δυσκολίες για Χαρίση και Ζάιρο
Ο ΠΑΣ ψάχνει παίκτες σε όλες τις γραμμές, όπως και τερματοφύλακα. Στο πλάνο είναι να αποκτηθούν πέντε-έξι έμπειροι παίκτες και νεαροί ταλαντούχοι για να γεμίσει το ρόστερ, ώστε η ομάδα να είναι πιο αξιόμαχη τη νέα σεζόν. Εξετάζονται και περιπτώσεις από το εξωτερικό, κυρίως από Ισπανία και Αργεντινή. Όσοι παίκτες από τις χώρες αυτές πέρασαν από τον ΠΑΣ, είχαν σημαντική παρουσία. Καθώς εντείνονται οι διαβουλεύσεις, σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Βέβαια αρκετά ονόματα δημοσιοποιήθηκαν, κυρίως παικτών που μένουν ελεύθεροι από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά κύκλοι του ΠΑΣ επαναλαμβάνουν: «Κάντε λίγη υπομονή για να μάθετε επίσημα τα ονόματα…».
Τελευταία φαίνεται να δυσκολεύει για τον ΠΑΣ ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ των Χαρίση και Ζάιρο. Ο πρώτος έχει ως εναλλακτική λύση και το εξωτερικό, ενώ για τον Ζάιρο προέκυψαν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Οι Γιαννιώτες πιστεύουν ότι, αν υπάρξει απόφαση από τον ΠΑΟΚ για δανεισμό, οι παίκτες αυτοί θα προτιμήσουν το γνώριμο περιβάλλον του «Άγιαξ». Εδώ να τονίσουμε ότι η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αφού ο νέος τεχνικός θα αξιολογήσει τους παίκτες. Έτσι, η υπόθεση θα πάει πίσω.
Εξίσου καυτό είναι και το θέμα των έργων στο στάδιο «Ζωσιμάδες», που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καίτοι το πρωτάθλημα τελείωσε 30 Απριλίου. Αρχίζει να πιέζει και ο καιρός, γιατί θα αρχίσει νωρίς και το πρωτάθλημα. Το θέμα το πήρε πάνω του ο Χριστοβασίλης, που συνεχίζει τις επαφές με Σούπερ Λίγκα, ΓΓΑ και διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για να τελειώσουν οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν τα έργα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Νιαρχάκος θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να κανονίσει τα της προετοιμασίας, που θα γίνει εκεί από 9 έως 23 Ιουλίου. Οι παίκτες είναι σε διακοπές, πλην του Τζημόπουλου που είναι με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Προχθές ο αμυντικός του ΠΑΣ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, όπου η πρωταθλήτρια Ωκεανίας ηττήθηκε με σκορ 1-0.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ
Στο Μόναχο θα βρεθούν οι ομάδες υποδομών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και θα λάβουν μέρος σε τουρνουά από 17 έως 24 Ιουνίου. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από απόδημους Ηπειρώτες που είναι μετανάστες στη Γερμανία, να δουν έστω και τους πιτσιρικάδες του ΠΑΣ. Χθες από τον Ερασιτέχνη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Αν και υπάρχουν δέκα και πλέον ημέρες για να αναχωρήσει η 150μελής αποστολή του ερασιτέχνη ΠΑΣ για το Μόναχο της Γερμανίας, με τις τέσσερις αγωνιστικές ομάδες και τους συνοδούς τους, συναγερμός έχει σημάνει στην ομογένεια και επίσημο εκπρόσωπο της fc Hellas Munchenn , o οποίος καλεί για συμμετοχή στις εκδηλώσεις-αγώνες την ομογένεια. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της fc Hellas Munchenn Γεώργιος Κίτσιος είναι Ηπειρώτης και ήδη υπάρχουν γερμανικές επιχειρήσεις χορηγοί των εκδηλώσεων».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter