Έργα σε δρόμους και αθλητικές υποδομές

Το πρώτο αφορά εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο του δήμου, σε θέσεις που κρίνονται επικίνδυνες κατόπιν αυτοψιών, υποδείξεων τροχαίας, τοπικών προέδρων, αιτήσεων κ.λπ., με τον προϋπολογισμό του να ανέρχεται στα 177.419,35 ευρώ.
Το δεύτερο έργο αφορά την αποκατάσταση σημαντικών φθορών, που έχει υποστεί το κλειστό γυμναστήριο, καθώς και εργασίες αναβάθμισης των δαπέδων των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, συντήρηση και αποκατάσταση του ξύλινου δαπέδου-παρκέ του αγωνιστικού χώρου, εργασίες αντικατάστασης φωτισμού, προμήθεια και τοποθέτηση δύο μπασκετών εσωτερικού χώρου αναρτώμενες, προμήθεια και τοποθέτηση δύο ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων για τον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου με προδιαγραφές για όλα τα αθλήματα, συνολικού προϋπολογισμού 234.274,19 ευρώ.
Επίσης, πρόκειται να αποκατασταθεί το φθαρμένο συνθετικό δάπεδο στα δύο διπλά εξωτερικά γήπεδα αντισφαίρισης, τα οποία βρίσκονται σε δημοτικό γήπεδο επί της περιφερειακής οδού της πόλης της Άρτας. Θα γίνει επίστρωση με νέο ελαστικό συνθετικό δάπεδο τύπου cushion. ειδικό για υπαίθριους αθλητικούς χώρους και αντικατάσταση τμημάτων της περίφραξης τα οποία έχουν καταρρεύσει.
Δημοπρατείται, ακόμη, η πλήρης διάνοιξη της οδού Δρυάδων και η σύνδεσή της με την οδό Πρωταγόρου, ενώ ένα ακόμη έργο που περνά στη φάση της υλοποίησης είναι η κατασκευή πεζοδρομίων στην Άνω Πόλη (Βαλαώρα).
Τέλος, δημοπρατείται η κατασκευή νέων γεωτρήσεων στα δημοτικά γήπεδα Κορφοβουνίου και Πλησιών.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter  
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest