«Τι ζούμε;» για δύο παραστάσεις

«Τι ζούμε;» για δύο παραστάσεις
Γνωστός από τις stand up παραστάσεις του, τα ευρηματικά κωμικά βίντεο στο YouTube και από τη σατιρική εκπομπή «Κάψε το Σενάριο» στο MEGA, ο Λάμπρος Φισφής καταφέρνει να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής, που όλοι αγαπάμε να μισούμε (ή και αντίστροφα).
Την ευκαιρία να δει τη διαφορετική αυτή επιθεώρηση θα έχει και το κοινό των Ιωαννίνων, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα και στις 9.30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών.
Υπόθεση των πρώτων επτά λεπτών Ελλάδα του σήμερα. Ένας μάγκας ταβερνιάρης με ψυχή, μια γριά σε απόγνωση, ένα φιλοσοφημένο πρεζάκι, ένα κοριτσάκι ερωτευμένο με τον Ντάνο, ένας γκέι- χωριάτης-Αλβανός, μια πληγωμένη Ελλάδα και το αθάνατο κέφι σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της ζωής μας, σατιρίζουν αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ, χαρίζουν γέλιο μέχρι δακρύων και μας θυμίζουν από τι είμαστε φτιαγμένοι! Μέχρι που κάτι γίνεται και άπαντες βρίσκουν έναν άδοξο θάνατο. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στα πρώτα επτά λεπτά της επιθεώρησης.
Τα υπόλοιπα 113 λεπτά θα απολαύσουμε τις περιπέτειες κανονικών ανθρώπων μέσα από σκηνικά της καθημερινής μας ζωής, δούμε τι συμβαίνει όταν το κινητό μας χαλάει, ταξιδέψουμε με low cost αεροπορικές, ζήσουμε το δράμα ενός ευαίσθητου σερβιτόρου, μαγευτούμε από την ερμηνεία ενός κύπριου ηθοποιού, χωρίσουμε μέσα σε ένα ΙΚΕΑ, δούμε μια εκδοχή της μετά θάνατον ζωής, μάθουμε πόσο επηρεάζουν τα ζώδια τις πράξεις μας, γνωρίσουμε έναν επαναστατικό τρόπο γυμναστικής και θα βιώσουμε την πιο αληθινή ταινία πορνό.
Το «Τι Ζούμε;» περιγράφεται ως μια διαδραστική παράσταση υψηλής ενέργειας, με γρήγορο ρυθμό, σκετς, stand up comedy, τραγούδια και -φυσικά- άφθονες δόσεις σουρεαλισμού.
Ερμηνεύουν: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλεξάνδρας Ούστα, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Λάμπρος Φισφής, Ειρήνη Ψυχράμη.
Εισιτήρια 16 και 13 ευρώ. Προπώληση στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και στο www.viva.gr

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter