Οφθαλμολογικοί διάλογοι στα Γιάννενα

«Οφθαλμολογικοί διάλογοι– Προοπτικές και λύσεις», η οποία διοργανώνεται από το Κολλέγιο Ελλήνων Οφθαλμιάτρων, με την επιστημονική υποστήριξη της Οφθαλμολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας «Κέντρο Όρασης Ηπείρου» και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
Μια επιστημονική συνάντηση, που φιλοδοξεί να φέρει τους οφθαλμιάτρους στο ίδιο τραπέζι με ειδικούς, σε κάθε τομέα της σύγχρονης οφθαλμολογίας. Χρησιμοποιώντας τον άμεσο διάλογο, θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν στην καθημερινή ιατρική πράξη: επιλογές επεμβάσεων, σύγχρονα ενθέματα, μετεγχειρητική παρακολούθηση, αλλά και κάθε ζήτημα, που μπορεί να απασχολήσει τον οφθαλμίατρο στο ιατρείο του σήμερα.
Οι εργασίες της επιστημονικής συνάντησης θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Epirus Palace την Παρασκευή 18 Μαΐου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ, και το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της επιστημονικής συνάντησης είναι δωρεάν, ενώ η παρακολούθηση θα μοριοδοτηθεί με δώδεκα μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
«Στόχος να συζητήσουμε όλα τα νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς», τονίζει ο χειρουργός οφθαλμίατρος Σπυρίδων Γκορέζης, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και επιστημονικός υπεύθυνος του «Κέντρου Όρασης Ηπείρου».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter