Μαγνήτισαν τα βλέμματα

Μαγνήτισαν τα βλέμματα
Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την ΕΛΕΤΑ, την Τροχαία Ιωαννίνων και επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις.

Περισσότερα από 30 πολυτελή αυτοκίνητα έκλεψαν την παράσταση και μαγνήτισαν τα βλέμματα του κοινού, που έσπευσε να τις θαυμάσει από κοντά. Η αρχή έγινε την Παρασκευή στο Μέτσοβο, ενώ Σάββατο και Κυριακή η κεντρική πλατεία, η πλατεία Μαβίλη και κεντρικοί δρόμοι των Ιωαννίνων αποτέλεσαν το σκηνικό για την παρέλαση των εντυπωσιακών Φεράρι.

Στη μικρή εκδήλωση υποδοχής, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας παρέλαβε εκ μέρους του κλαμπ μια τιμητική πλακέτα, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα και Ιταλία, δύο χώρες του ευρωπαϊκού νότου, οφείλουν να συνεργαστούν προς όφελος των λαών τους.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, η επιλογή των Ιωαννίνων από το κλαμπ PassioneRossaδεν έγινε τυχαία, αλλά αποτελεί συνέχεια του MotorToursofNations, που ήρθε στα Γιάννενα το περασμένο φθινόπωρο.

Και οι δύο αυτές εκδηλώσεις πρόβαλαν τα Γιάννενα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, καθώς το τριήμερο μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας και της Ιταλίας μετέδωσαν εικόνες από την πόλη μας.

«Είμαστε ευτυχείς που φιλοξενήσαμε το συγκεκριμένο κλαμπ στην Ήπειρο, μετά από μια συνέργεια που είχαμε με την περιφέρεια Ηπείρου. Ήταν μια ευκαιρία για τους Γιαννιώτες να δουν από κοντά τις Φεράρι, μα πάνω απ’ όλα, ήταν ένα τριήμερο προβολής του τόπου με επίκεντρο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό», δήλωσε ο κ. Κολόκας.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter