Πτήσεις έως τις 13 Οκτωβρίου

Πτήσεις έως τις 13 Οκτωβρίου
Η καλοκαιρινή σεζόν επεκτείνεται έως τις 13 Οκτωβρίου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις και μάλιστα σε προνομιακή τιμή, με τα συστήματα κρατήσεων και την τουριστική ελληνική αγορά στο σύνολό της να έχουν ήδη ενημερωθεί για τις τροποποιήσεις.

Στη συνάντηση με τη διευθύντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Ειρήνη Σιδηροπούλου και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Έλλη Πολίτου, ο κ. Ιωάννου συζήτησε διεξοδικά για τα οφέλη που έχει αποκομίσει η περιοχή από την σύνδεση του αεροδρομίου Πρέβεζας- Ακτίου με την Αθήνα (Ελευθέριος Βενιζέλος) από το 2015, αλλά και τις δυνατότητες περεταίρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα- Πρέβεζα- Αθήνα. Πέραν της επιμήκυνσης της της καλοκαιρινής περιόδου, για την επόμενη χρονιά τόνισε την αναγκαιότητα έγκαιρης έναρξης των δρομολογίων από αρχές Μαΐου αλλά και της αύξησης του αριθμού των εβδομαδιαίων πτήσεων.

«Αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη, που αποκομίζει η περιοχή μας από την εξέλιξη αυτή. Ενισχύεται η σύνδεσή μας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, συμβάλλοντας στη διευκόλυνση της τοπικής ταξιδιωτικής αγοράς αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας από όλον τον κόσμο, μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και συζητήσεις με την Aegean, έχουμε καταθέσει εγκαίρως τις προτάσεις μας και αναμένουμε τις αποφάσεις τους για την επόμενη χρονιά, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννου.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter