Δεύτερα γενέθλια με Kip Winger

Δεύτερα γενέθλια με Kip Winger
Η συναυλία, με τίτλο «Kip Winger High Energy Acoustic Show», εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, με θέμα «ΠΟΛ(Ε)ΙΣ» και πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Ο αμερικάνος ροκ σταρ Kip Winger, πλατινένιος καλλιτέχνης και υποψήφιος για βραβείο Grammy, θα παρουσιάσει ένα ακουστικό show, βασισμένο στα πιο πρόσφατα σόλο άλμπουμ του, αλλά και σε παλαιότερες επιτυχίες του, κυρίως με το συγκρότημα των Winger. Όσοι βρεθούν στα δεύτερα γενέθλια του Μουσείου Αργυροτεχνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επί σκηνής έναν ζωντανό θρύλο της ροκ, αλλά και ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του από την εποχή με τους Winger, όπως τα Miles Away, Easy Come Easy Go, Headed for a Heartbreak, Can’t Get Enuff κ.ά.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν και οι George Gakis and the Troublemakers. Με πέντε συλλεκτικούς δίσκους και πάνω από 1000 live στο βιογραφικό του, ο Γιώργος Γάκης είναι ένας ενεργός τραγουδιστής, με σημαντικές συνεργασίες. Ο Joe Lynn Turner των Deep Purple, o Βοbby Rondinelli των Rainbow, ο James Kottak των Scorpions και ο Γιάννης Σπάθας των Socrates είναι μερικά μόνο από τα διάσημα ονόματα, που συμμετείχαν στον τελευταίο του δίσκο, ο οποίος έγινε με παραγωγή του Kip Winger και μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές της Αμερικής (Perrys Records).

Ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και το γυναικείο electricstringκουαρτέτο Fortissimo, με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε πολλά μέρη του κόσμου. Έχοντας ως έδρα τους την Θεσσαλονίκη και με μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, ενώνουν την κλασική μουσική με μοντέρνους ηλεκτρονικούς ήχους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλέφωνο 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter