Η νίκη στη Ριζούπολη θα είναι χρυσάφι

Η νίκη στη Ριζούπολη θα είναι χρυσάφι
Εκεί όπου ο ιστορικός «Άγιαξ της Ηπείρου» θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα είναι χρυσάφι, έτσι όπως είναι η κατάσταση στην παρούσα φάση. Μετά τις όχι καλές εμφανίσεις και τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η ομάδα αμφισβητήθηκε ακόμη και από δικούς της φιλάθλους, όσον αφορά την αξία της και το κλίμα δεν ήταν καλό τον τελευταίο καιρό. Με τη διακοπή του πρωταθλήματος ηρέμησαν τα πνεύματα, ο χρόνος που μεσολάβησε, δημιούργησε σε πολλούς δεύτερες σκέψεις και πιο ψύχραιμες από τις αρχικές και το κλίμα έγινε καλύτερο. Αν έρθει για τους κυανόλευκους και ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι, θα είναι ό,τι καλύτερο για τους Γιαννιώτες, αφού έχουν ακόμα μπροστά τους αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Γιατί μετά τον Απόλλωνα, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί στα Γιάννινα τον Άρη και αμέσως μετά θα παίξει πάλι εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Γίνεται αντιληπτό ότι ένα καλό αποτέλεσμα αύριο στη Ριζούπολη θα δώσει πολλές δυνάμεις στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, διώχνοντας από τους ορίζοντες τα σύννεφα αμφισβήτησης και φέρνοντας πιο κοντά τον κόσμο.

Με προπόνηση, που θα γίνει το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης, ενώ ο Μυστακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε χθες κανονικά. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμος για ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά, αν χρειαστεί, μπορεί να βοηθήσει.
Ο Γιάννης Πετράκης, στις τελευταίες προπονήσεις, έδειξε και την ενδεκάδα, που σκοπεύει να κατεβάσει στη Ριζούπολη. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, αφού είναι πολύ πιθανό να παίξει ως τρίτος στόπερ ο Λίλα και αμυντικό χαφ να παίξει ο Κάστρο και να ξεκινήσει στην επίθεση για πρώτη φορά φέτος ο Λεό, που δεν ήταν έτοιμος λόγω τραυματισμού στα προηγούμενα παιχνίδια. Δηλαδή, σε ένα σύστημα 3-5-2, είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει με τον Βελλίδη τερματοφύλακα, κεντρικούς αμυντικούς τους Λίλα, Τζημόπουλο και Μιχαήλ, από τα πλάγια της άμυνας τους Μπουκουβάλα (δεξιά) και Κακούμπα (αριστερά), αμυντικό χαφ τον Κάστρο, στο κέντρο τους Βιδάλ και Νικολιά και στην επίθεση Λεό, Ξύδα ή Λουκίνα.
Θέση στην ενδεκάδα μπορεί να διεκδικήσουν και οι Μυστακίδης και Κριζμάν, αν έχουν δυνάμεις, καθώς προέρχονται από τραυματισμό.
Θα είναι οπωσδήποτε δύσκολη η αποστολή του «Άγιαξ», αλλά με πάθος, δύναμη και σωστή τακτική, χωρίς λάθη, μπορεί να πάρει όχι απλώς ισοπαλία, αλλά και νίκη. Και ο Απόλλωνας, όπως γράφουμε και σε άλλο σημείο, δεν είναι στα καλύτερά του, αφού προέρχεται από δύο ήττες από μικρομεσαίες ομάδες, ενώ πριν από τρεις ημέρες προσέλαβε νέο προπονητή και συνεχίζει να κάνει μεταγραφές. Αυτές τις ατυχείς συγκυρίες, που έχει η αθηναϊκή ομάδα, μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ και να πάρει νίκη χρυσάφι.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter