Ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής

Ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής
Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ζίτσας, στην Ελεούσα, η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών των δύο παρατάξεων, μετά την απόφασή τους για το σχηματισμό ενιαίας παράταξης, με το κλίμα να είναι ενωτικό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Στη συνέλευση, μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας, μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Βασίλης Γαρδίκος και Μανώλης Ματσάγκας, καλώντας κάθε δημότισσα και δημότη του δήμου Ζίτσας να συστρατευτούν στον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2018. Στη συνέχεια, πήραν τον λόγο πολίτες του δήμου, που συνεχάρησαν τους επικεφαλής και τα μέλη των δύο παρατάξεων για την απόφασή τους να κινηθούν ενωμένα στη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής και να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους. Παρούσες και παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες σχεδόν τις παρατάξεις του δήμου Ζίτσας, πρώην δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σε γενική συνέλευση εξελέγη εφταμελής γραμματεία της νέας παράταξης, στην οποία συμμετέχουν οι Άγγελος Αναστασίου Δάφνη Βεκρή, Κώστας Γεωργίου, Μάκης Κάλτσας, Φώτης Μπράγιας, Θεόδωρος Στέφος και Μιχάλης Τσιόκας.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε, επίσης, την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή από τη βάση του επικεφαλής της νέας ενιαίας παράταξης, μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 30 υπογραφές και να κατατεθούν στη γραμματεία της παράταξης. Ήδη το ενδιαφέρον του να ηγηθεί της νέας παράταξης έχει κάνει γνωστό με δημόσιες δηλώσεις του ο Βασίλης Γαρδίκος.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter  
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest