Από 25 Οκτωβρίου η ημέρα ακρόασης πολιτών

Από 25 Οκτωβρίου η ημέρα ακρόασης πολιτών
Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή, που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες καθώς και εκπροσώπους διαφόρων φορέων και οργανισμών των νομών Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημα που τους απασχολεί, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Ο χώρος της ακρόασης θα είναι το γραφείο 211 του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, επί του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων, ενώ η επιτροπή θα εξετάζει αιτήματα, που θα έχουν υποβληθεί μέχρι την προηγούμενη της συνεδρίασης ημέρα.

Οι πολίτες, που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης, μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματά τους εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή τηλεφωνικά στον αριθμό 2651026582.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην περιφέρεια, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στην κοινωνία και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Η ημέρα ακρόασης πολιτών θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στα Γιάννενα την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter