Προχωρά αυτόνομα η «Συμμαχία Πολιτών»

«Συνεχίζουμε την πορεία μας και κατεβαίνουμε στις εκλογές αυτόνομοι, μακριά από κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, μακριά από τις γνωστές “παρέες”. Δε συμμετέχουμε στην κοινοπραξία Γαρδίκου – Ματσάγκα, που αποτελεί τη συνέχεια της αντίστοιχης συμφωνίας το 2014, για να μην περάσει η “Συμμαχία Πολιτών” στον β’ γύρο των εκλογών. Οι πολίτες όμως διαθέτουν και μνήμη και κρίση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην ανακοίνωση υπάρχει η παραδοχή των συζητήσεων με τις άλλες δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο διερεύνησης των προοπτικών συνεργασίας, «με βάση όμως προγραμματικές αρχές και όχι παζάρια και πολιτικές συναλλαγές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ενώ τονίζεται πως κάποιοι χρησιμοποίησαν τις συναντήσεις αυτές για να εγκλωβίσουν τους πολίτες, ακόμη και υποψήφιους της παράταξης. «Δεν ήμασταν μαζί και δεν είμαστε μαζί. Ποτέ δε θα μπορούσαμε να πάμε μαζί με οποιονδήποτε, χάριν ικανοποίησης των προσωπικών του φιλοδοξιών, χωρίς να υπάρξει συλλογική απόφαση της παράταξης», συνεχίζει η «Συμμαχία Πολιτών», ενώ αναφορά υπάρχει και στη σημερινή δημοτική αρχή, την οποία χαρακτηρίζει αποτυχημένη και της χρεώνει ότι κατέστησε τον δήμο ουραγό των εξελίξεων, υποθηκεύοντας το μέλλον του.

Τέλος, αναφέρει πως η «Συμμαχία Πολιτών» είναι η μόνη παράταξη, που έχει καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του δήμου Ζίτσας και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του και του ανθρώπινου δυναμικού.

 

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter