Και για καταγγελίες το nosmoking@ioannina.gr

Και για καταγγελίες το 
 <script type='text/javascript'>
 <!--
 var prefix = 'ma' + 'il' + 'to';
 var path = 'hr' + 'ef' + '=';
 var addy95913 = 'nosmoking' + '@';
 addy95913 = addy95913 + 'ioannina' + '.' + 'gr';
 document.write('<a ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy95913 + '\'>');
 document.write(addy95913);
 document.write('<\/a>');
 //-->\n </script><script type='text/javascript'>
 <!--
 document.write('<span style=\'display: none;\'>');
 //-->
 </script>This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 <script type='text/javascript'>
 <!--
 document.write('</');
 document.write('span>');
 //-->
 </script>
Αυτό διευκρινίστηκε σε απάντηση του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Νίκου Γκόλα, μετά από την κατάθεση αιτήματος από τρεις κατοίκους, καθώς σε δελτίο τύπου, μετά από συνάντησή του με εκπροσώπους της Ομάδας Πολιτών «Γιάννενα, Πόλη Ελεύθερη από Καπνό σε Εσωτερικούς Χώρους», αναφερόταν η λειτουργία του e-mail «για αποστολή παρατηρήσεων, απόψεων και σχολίων» σχετικά με την εφαρμογή του νόμου.

Η απάντηση του κ. Γκόλα γίνεται γνωστή μέσω δελτίου τύπου της Ομάδας Πολιτών «Γιάννενα, Πόλη Ελεύθερη από Καπνό σε Εσωτερικούς Χώρους», η οποία ωστόσο μέμφεται τον αντιδήμαρχο για το ότι χρειάστηκαν έξι μήνες και η η μεσολάβηση προ ολίγων ημερών του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του δήμου Ιωαννιτών Χρήστου Πάνου, προκειμένου να απαντήσει.

Στην ίδια απάντηση αναφέρεται και το ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση παρακολουθείται από τη Δημοτική Αστυνομία, καθώς και ότι τα σχόλια και οι παρατηρήσεις αξιολογούνται και οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες.

«Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο για την έστω και καθυστερημένη απάντησή του και ελπίζουμε, ως κοινότητα ενεργών πολιτών, να βοηθήσουμε στο έργο του και στην προσπάθειά του για την τήρηση της νομιμότητας, του πολιτισμού και του σεβασμού στη δημόσια υγεία, στα όρια ευθύνης του δήμου Ιωαννιτών. Έτσι, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε στο θέμα αυτό τα πρωτεία και τη δόξα από άλλους δήμους, όπως, για παράδειγμα του δήμου Τρικκαίων και του δημοφιλή, πανελλαδικά, δημάρχου του για τις ενέργειες στο ζήτημα αυτό. Θα μπορούσαμε να δείξουμε στους επισκέπτες της περιοχής μας, Έλληνες και ξένους, ότι σεβόμαστε κι αυτούς και ότι καταλαβαίνουμε ότι το τουριστικό μέλλον της περιοχής μας δεν έχει να κάνει μόνο με το αν θα αναβαθμιστεί το αεροδρόμιό μας, αλλά έχει να κάνει και με τη συνολικότερη τουριστική εμπειρία, που μέρος αυτής προσφέρεται (ή θα μπορούσε να προσφερθεί) και σε κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς καθαρούς χώρους», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Ομάδα Πολιτών «Γιάννενα, Πόλη Ελεύθερη από Καπνό σε Εσωτερικούς Χώρους».

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter