«Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση»

«Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση»
Οι διοργανωτές του Γύρου Λίμνης θέλουν να τιμήσουν και να πουν ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους, οι οποίοι είναι η ψυχή του αγώνα, βοηθώντας στην προετοιμασία, την τροφοδοσία, την ασφάλεια, αλλά κυρίως σε αυτούς που δίνουν χρώμα και παλμό στη διαδρομή, ενθαρρύνοντας τους δρομείς στην προσπάθειά τους να κόψουν τον νήμα του τερματισμού στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Πέραν, όμως, της απονομής τιμητικών επαίνων στους εθελοντές, στόχος της εκδήλωσης είναι να αναπτυχθεί και ένας διάλογος των ανθρώπων, που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης, με όλους τους εθελοντές, σε μια προσπάθεια να επιλυθούν τυχόν προβλήματα, να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αυτό που εισπράττουν οι συμμετέχοντες. Και στο τέλος όλοι μαζί θα κληθούν να δώσουν μια υπόσχεση, για τον 13ο Γύρο Λίμνης, αλλά και για όσους ακολουθήσουν. Κάθε χρόνο να φτάνει πιο ψηλά και πιο μακριά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η παράδοση ενός ειδικού φορείου στο παράρτημα Ιωαννίνων του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αποτελεί σταθερό συμπαραστάτη του Γύρου Λίμνης, φροντίζοντας για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter  
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest