«Τσιγγάνες και Μάγισσες»

«Τσιγγάνες και Μάγισσες»
Οι Ρεμπετόφιλοι διοργανώνουν ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο και μεταφέρουν στη σκηνή του Stage την εποχή, που άκμασε η ρεμπέτικη μουσική με τραγούδια που έχουν αναφορά στις τσιγγάνες και στις μάγισσες. Τρία σχήματα από μέλη του Συλλόγου των Ρεμπετόφιλων θα ανοίξουν το πρόγραμμα – αφιέρωμα και θα συνεχίσουν οι Χαρίλαος Τσακτσίρας (μπουζούκι - τραγούδι), Χρήστος Μπινιάρης (μπαγλαμάς -τραγούδι), Ελένη Μπούτσικου (τραγούδι), Μάριος Τούμπας (κιθάρα) και Περικλής Μπουλουκτσής (μπάσο).

Πριν από έναν χρόνο, στις 8 Δεκέμβρη 2017, το ρεμπέτικο τραγούδι καταγράφηκε στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας, που ενέκρινε η Διακυβερνητική Επιτροπή της Σύμβασης για τη Διαφύλαξη της Άυλης Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (UNESCO, 2003) στη 12η ετήσια συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα.
Είσοδος 3 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651035370.

 

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Τσιγγάνες και Μάγισσες». Στέλνετε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με τα στοιχεία σας και γράφετε «Ρεμπετόφιλοι» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter