ΟΚΠΑΠΑ: Η αλληλεγγύη στην πρώτη γραμμή

okapa p1

Με αναφορές σε μια ακόμη χρονιά πλούσιας κοινωνικής δράσης του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ιωαννιτών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του οργανισμού.

Οι περίπου 270 εργαζόμενοι του ΟΚΠΑΠΑ, ο πρόεδρος Φίλιππος Τσουμάνης, η Αντιπρόεδρος Εύη Σίμου και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαδιώτης, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», Άρης Μπαρτζώκας, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση κι ευχήθηκαν «καλή χρονιά» και «καλή δύναμη» για να συνεχίσει ο ΟΚΠΑΠΑ το έργο του.

okpapa p2

«Κάποιοι αποφάσισαν να φτωχοποιήσεων τις κοινωνίες κι έτσι ο κοινωνικός τομέας του Δήμου ανέλαβε ένα μεγάλο φορτίο. Ειλικρινά δεν θα θέλαμε ως Δημοτική Αρχή να είναι αυτός ο τομέας πρώτη προτεραιότητα, αλλά όσο οι συνθήκες της κρίσης το επιβάλουν, οφείλουμε να το κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας στο σύντομο χαιρετισμό του.

Αναφέρθηκε στο εξαιρετικό έργο του ΟΚΠΑΠΑ κι ευχαρίστησε «από καρδιάς» τη διοίκηση του οργανισμού γιατί «τιμά με το έργο της το Δήμο μας» και τους εργαζόμενους που «υπερβάλουν δυνάμεις» για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας. Ο κ. Μπέγκας ευχήθηκε κλείνοντας, «καλή δύναμη σε όλους για να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο».

Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης, τόνισε πως ήταν αναγκαιότητα η ίδρυση του ΟΚΠΑΠΑ, γιατί στα Γιάννενα δεν υπήρχε μια ολοκληρωμένη δομή για τη στήριξη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. «Καταφέραμε πολλά αυτά τα χρόνια και κυρίως να αισθάνονται οι συμπολίτες μας ότι στην κρίση δεν είναι μόνοι», είπε ο κ. Τσουμάνης.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη της διοίκησης, λέγοντας πως το έργο του ΟΚΠΑΠΑ είναι μια συλλογική υπόθεση. «Τους ευχαριστώ όλους γιατί πιστέψαμε μαζί στο όραμα να κάνουμε τα Γιάννενα πόλη της αλληλεγγύης και εργαζόμαστε όλοι μαζί σαν μια ομάδα», σημείωσε ο κ. Τσουμάνης κι ευχήθηκε η χρονιά που ξεκίνησε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

ΟΚΠΑΠΑ: Η αλληλεγγύη στην πρώτη γραμμή

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter