Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Ηπειρος Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτία Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο

olig prosk16

Ημερίδα με θέμα «Διαμορφώνοντας το ρόλο του Λιμένα Ηγουμενίτσας στη νέα μεταφορική αλυσίδα» διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις εννέα το πρωί, στο ξενοδοχείο Angelica Pallas, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «EA SEAWAY» το οποίο χρηματοδοτείται από το ευρωπαικό πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας IRA ADRIATIC.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της πρότασης της ΟΛΗΓ ΑΕ, της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΒΙΟΠΑΘΕ και των Ιταλικών λιμένων της Ανκόνα και Τεργέστης για την χρηματοδότηση κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, για την οποία οι φορείς της Θεσπρωτίας έχουν δουλέψει πολλά χρόνια καθώς το εμπορευματικό κέντρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής ανάπτυξης.

Πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter