Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού Ηπειρος Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού Πρέβεζα Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού

anepitirita

Το σημείο όπου θα φιλοξενηθεί χώρος συλλογής και φύλαξης ανεπιτήρητων ζώων στην περιοχή Καστρί Γοργομύλου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής.

Σκοπός της κατασκευής και λειτουργίας του συγκεκριμένου χώρου ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις και δημιουργείται κατ' εφαρμογή της σχετικής Νομοθεσίας, είναι η σταδιακή μείωση του αριθμού των ανεπιτήρητων ζώων που συχνά δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους, η ευζωία τους και η εξασφάλιση νερού και τροφής.

Επισημαίνεται ότι με βάση την κείμενη Νομοθεσία ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα κατάσχεσης των ανεπιτήρητων ζώων.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού σημείωσε: “Με την κατασκευή χώρων συλλογής και φύλαξης ανεπιτήρητων ζώων, ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα συνδημοτών μας. Επιδίωξή μας είναι η ενημέρωση αλλά και η καλλιέργεια συνείδησης υπεύθυνου ιδιοκτήτη ζώων. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζώα αποτελεί δείκτη πολιτισμού για έναν τόπο και η επιτήρησή τους είναι σεβασμός προς τον συνάνθρωπο”.

Εγκαταστάσεις για τα ανεπιτήρητα από το δήμο Ζηρού

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter