Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα Ηπειρος Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα Θεσπρωτία Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα

astino prosfigas

Το όνειρο προσφύγων και μεταναστών που θέλουν να ταξιδέψουν προς την Ευρώπη, εκμεταλλεύονται κυκλώματα που δρουν στην χώρα μας.

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, η αστυνομία, εντοπίζει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετανάστες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για τα οποία έχουν πληρώσει πανάκριβα.

Μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών, ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 32χρονος υπήκοος Λιβάνου, οι οποίοι είχαν πλαστές ταυτότητες Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν προμηθευθεί τα πλαστά έγγραφα έναντι του χρηματικού ποσού των 650 ευρώ ενώ είχαν σκοπό να ταξιδέψουν λάθρα στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Κυκλώματα προμηθεύουν μετανάστες με πλαστά έγγραφα

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter