Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα Ηπειρος Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα Πρέβεζα Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

petropou2

Πολύμηνη θα είναι η λειτουργία των Κέντρων Φύλαξης Προσφύγων που δημιουργούνται στην Ήπειρο. Αυτό προκύπτει από την έγγραφη απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα στον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Υπουργός απάντησε το βράδυ της Πέμπτης, σε όλα τα θέματα που είχαν τεθεί εγγράφως από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι στις εγκαταστάσεις που δημιουργούνται στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη, θα φιλοξενηθούν εφτακόσιοι πρόσφυγες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην περιοχή για οκτώ μήνες.

Απαντήσεις δίνει επίσης για τον τρόπο λειτουργίας και για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαχείριση του Κέντρου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεσμεύεται για απόδοση του χώρου στον Δήμο, μετά το κλείσιμο του Κέντρου Φύλαξης.

Πολύμηνη λειτουργία.. 700 πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter