Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες Ηπειρος Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες Πρέβεζα Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες

loutro xartis

Ακατάλληλη φαίνεται πως κρίθηκε η τοποθεσία Λουτρό στην Πρέβεζα για κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, η οποία περιλαμβάνονταν στον αρχικό σχεδιασμό του Συντονιστικού Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του στρατού επισκέφθηκε την δημοτική έκταση που βρίσκεται μεταξύ Αρχαγγέλου και Μυρσίνης στην Πρέβεζα.

Από την αυτοψία που έγινε φάνηκε πως ο χώρος αυτός δεν είναι κατάλληλος για να στηθεί κέντρο φιλοξενίας, μιας και δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές αλλά και η έκταση απαιτεί χρονοβόρες παρεμβάσεις για την διαμόρφωσή της.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι στην Πρέβεζα θα αναζητηθεί νέος χώρος, καθώς ο αριθμός των προσφύγων που θα καταλήξει τελικά στην Ήπειρο, θα ξεπερνά κατά πολύ τις δύο χιλιάδες που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Ακατάλληλο το Λουτρό, ψάχνουν νέο χώρο για τους πρόσφυγες

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter