Εγκαινιάστηκαν το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Καναλλάκι - : IoanninaVoice.gr

Με μια όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν σήμερα, σε κατάλληλα διαμορφωμένα γραφεία στο Εμπορικό Κέντρο Καναλλακίου, τα εγκαίνια δύο νέων κοινωνικών δομών του Δήμου Πάργας, του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ταυτόχρονα, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πάργας.

Στον ομιλία του ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας τόνισε τη σημαντικότητα των δύο αυτών δομών που όπως είπε «αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ευαισθησία μας και ότι είμαστε πάντα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη».

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως όλοι είμαστε κρίκοι μιας ανθρώπινης αλυσίδας, που είναι ισχυρή, αν ο κάθε κρίκος της είναι δυνατός. Αν κάποιοι κρίκοι της σπάσουν, η αλυσίδα διαλύεται» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάργας ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ζίτσας και Νικολάου Σκουφά, Μιχάλης Πλιάκος και Στάθης Γιαννούλης αντίστοιχα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Ταξίαρχος Δημήτρης Σιόρεντας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πάργας Ιωσήφ Σίσκας και Σωτήρης Ευθυμίου, η Προϊστάμενη Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Πρέβεζας Μαρία Ζουρουφίδου, υπάλληλοι του Δήμου Πάργας και των κοινωνικών δομών των Δήμων Ζηρού, Σουλίου και Πρέβεζας καθώς και πλήθος συμπολιτών.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter  
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest