Αισιοδοξία για Πετράκη

Αισιοδοξία για Πετράκη Αντίστροφα μετράμε για την ανακοίνωση της απόφασης του Γιάννη Πετράκη.

Με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει αισιοδοξία ότι η απάντηση θα είναι... θετική στην πρόταση ανανέωσης και σύντομα θα "τρέξει" ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μία... κομβική σεζόν καθότι αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν (είτε λήγουν τα συμβόλαιο , είτε είναι δανεικοί , είτε με πώληση) και ως εκ τούτου οι κινήσουν που θα γίνουν θα πρέπει να είμαι άμεσες αλλά και συντομευμένες.

Με μία πρόχειρη ανάγνωση ενδεχομένως να αλλάξει και η μισή... ενδεκάδα καθότι λήγουν τα συμβόλαια των Λίλα και Ακόστα (έχει γίνει πρόταση ανανέωσης) , ο Κούτρης βρίσκεται με το... ένα πόδι στον Ολυμπιακό ενώ επιστρέφουν,σε πρώτη φάση,στην βάση τους οι Ζάιρο και Κοροβέσης.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει μία ακόμη πώληση , αυτή του Αλεξανδρου Πασχαλάκη ενώ να θυμίσουμε υπάρχει και ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Περιστερίδη.

Ως εκ τούτου αυτό που ευελπιστούν άπαντες στ στρατόπεδο του ΠΑΣ είναι να τελειώνει άμεσα η υπόθεση παραμονής του Γιάννη Πετράκη ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter