"Κομβικό σημείο η κόκκινη"

paok pas2 Το δικό του σημείo-κλειδί για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 είναι η κόκκινη κάρτα για τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

Βέβαια όπως και ο συμπαίκτης του Στέφανος Σιόντης αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του στη Super League 2 και Football League, οι οποίοι διανύουν δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα των καναλιών NovasportsHD:

Για τους συναδέλφους τους: "Στα δικαιώματα των παιδιών της Super League 2 και Football League είμαστε δίπλα τους".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε καλά στο ματς. Άλλαξαν οι ισορροπίες με την κόκκινη που δεχτήκαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη".

Για τους βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Σήμερα είναι διαφορετικό το κριτήριο. Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα και αυτό ήταν κομβικό".

Για τους "μεγάλους του πρωταθλήματος: "Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ έχουν διαφορετική ποιότητα. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι ποιοτικοί αντίπαλοι. Μεγάλη σημασία έχουν οι στιγμές, οι φάσεις, οι αντίπαλοι όλα".

Για το πρωτάθλημα και την παραμονή: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά για να παίρνουμε τις νίκες. Ελπίζουμε τις καλές εμφανίσεις να κάνουμε νίκες. Τώρα για το πρωτάθλημα και την παραμονή δεν γνωρίζω ακόμα".

Πηγή

Πες το στους φίλους σου...
FaceBook  Twitter